Sataman Krouwi

Tervetuloa perämeren kulttuurihistorian inspiroimaan tapahtumaravintolaan! Sataman aitta tarjoaa turvallisen kodin kaikille Perämeren karskilta säältä suojaa kaipaaville. Krouwissa matkalaiset voivat lämmitellä puulämmitteisen kaminan äärellä samalla nauttien paikallisesta ruoka- ja juomakulttuurista. Musiikki, esitykset, tarinat ja kortinpeluu ovat parhaimmillaan Krouwin tunnelmallisessa ympäristössä.

Lounas

Sataman Krouwin lounas ma-pe 10:30-14:00 hintaan 12 €. Lounaaseen sisältyy kattava salaattipöytä, leivät ja levitteet sekä kahvi ja jälkiruoka. Kaikki ruuat ovat laktoosittomia ja saatavilla myös gluteenittomina. Saatavilla myös mukaan.

Maksuvälineenä meillä käy Smartum, Edenred, Epassi ja Eazybreak.

***

Maanantai 23.5.
Teriyaki-kanaa, riisiä ja cheddar-munakoisopaistosta

Tiistai 24.5.
Possupata, perunamuusia, kasvisgratiini

Keskiviikko 25.5.
Jauhelihakastike, kermaperunat ja chili con vege

Torstai 26.5.
SULJETTU, helatorstai

Perjantai 27.5.
Lasagnea, saatavilla myös kasvis- ja gluteeniton vaihtoehto

***

 

Lounaslistan löydät myös Instagram ja Facebook sivuiltamme. Tilaa alta uutiskirjeemme, niin saat viikon lounaslistan suoraan sähköpostiisi!

Burgerlauantai

Lauantaisin tarjolla Krouwin maittavat burgerateriat hintaan 15,50 €. Saatavilla perinteinen Krouwin burger, sekä kana- ja kasvisversiot. Ateriaan sisältyy ranskalaiset ja talon chilimajoneesidippi.

Tunnelmalliset yksityistilaisuudet

Sataman Krouwi tarjoaa tunnelmalliset tilat erilaisiin juhliin ja tapahtumiin. Ravintolaamme mahtuu reilu sata henkilöä, ja ruokailuun on käytettävissä 60 paikkaa. Räätälöimme tapahtuman juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi! Ota yhteyttä sähköpostitse, mikäli olet kiinnostunut.

Sijainti

Rantabulevardi 10
94100 Kemi
}

Aukioloajat

Ma-Pe 10:30-15:00
La 12:00-20:00
Su 12:00-16:00